Зорепад
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Грудень » 8 » Студія естрадного співу «Зорепад» існує вже десять років при НВК №13
23:53
Студія естрадного співу «Зорепад» існує вже десять років при НВК №13

Студія естрадного співу «Зорепад» існує з 2005 року при Комунальному закладі «ЗОШ 1-3 ступенів НВК №13 – колегіум»  під керівництвом Руслани Шацької при підтримці директора школи  Філіпчука  Сергія Аркадійовича, засновником якої є  Мизовець Надія Григорівна. Студія технічно обладнана згідно вимогам МОН. Приємно зауважити, що адміністрація школи завжди підтримує та допомагає в організації різноманітних заходів. Безпосередньо хочеться подякувати завучу з гурткової роботи Манковій Вікторії Валентинівні,яка завжди допомагає брати участь  у різноманітних  масових заходах, конкурсах,фестивалях та  підтримує психологічно учасників студії.   За час існування вихованці гуртка брали участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсах і фестивалях. Також приймають  активну участь у міських та обласних заходах, концертах тощо. Протягом останніх трьох років учасники студії здобули немало перемог.  Репертуар поповнювався новими творами, підбір пісень був тематичний відповідно до того чи іншого концерту. З кожним виходом талановитих дітей на сцену, авторитет студії та кількість її членів стрімко зростали та змінювались з року в рік.

Хочеться визначити кращих учнів студії та їх досягнення.

Алла Гичка – лауреат конкурсу «Срібні дзвіночки 2012», дипломант конкурсу «Зимові зустрічі 2013», переможець конкурсу «Юні таланти Волині 2014».

 

Олена Романюк - лауреат конкурсу «Срібні дзвіночки 2014», лауреат конкурсу «Юні таланти Волині 2014» та лауреат міжнародного конкурсу «Місто Лева 2014».

 

Юлія Шацька - лауреат конкурсу «Срібні дзвіночки 2011», та «Срібні дзвіночки 2013», лауреат конкурсу «Юні таланти Волині 2014», лауреат конкурсу «Зимові зустрічі 2013», лауреат міжнародного конкурсу «Grant fast music 2012», лауреат міжнародного фестивалю «Слов’янський венець 2011», лауреат 1 міжнародного фестивалю «Покори сцену 2014», лауреат конкурсу «Золоте зернятко 2013»

Анна Валентюк  – лауреат конкурсу «Срібні дзвіночки 2013», лауреат конкурсу «Золоте зернятко 2013», лауреат конкурсу «Зимові зустрічі 2013».

Віктор Мороз– переможець конкурсу «Срібні дзвіночки 2014», дипломант конкурсу «Зимові зустрічі 2013», лауреат конкурсу «Золоте зернятко 2013», переможець фестивалю «Твій голос в пісні нашій й в нашім слові 2014».

Дар’я Лукашук  – дипломант конкурсу «Зимові зустрічі 2013», лауреат конкурсу «Золоте зернятко 2013», дипломант фестивалю «Твій голос в пісні нашій й в нашім слові 2014».

Вікторія Тітчук - дипломант конкурсу «Зимові зустрічі 2013», дипломант фестивалю «Твій голос в пісні нашій й в нашім слові 2014».

Юлія Міцура– лауреат  конкурсу «Срібні дзвіночки 2014»

За роки навчання учасники гуртка  проявили себе як активні, старанні та талановиті діти. Перемоги додали оптимізму учасникам студії та підтвердили те, що колектив у творчих пошуках вибрав правильний шлях.

Своїми талантами вихованці прикрасили і продовжують прикрашати наступні свята: «День міста», «День Незалежності», «День прапора», «День Свободи та гідності», «День молоді», «День Перемоги», «День виводу військ з Афганістану»,  різноманітні професійні свята: «День вчителя», «Міжнародний жіночий день», «Свято Української армії», перший та останній дзвоник та випускні, а також беруть участь у семінарах та звітних концертах.

 

Шацька Руслана Миколаївна - організатор і художній керівник студії естрадного співу "Зорепад", людина творча, обдарована, закохана в сучасну музику і народне мистецтво. Неповторну повноту і досконалість української пісні передає вона через своїх вихованців. Майже кожен твір є витвором музичного мистецтва та із захопленням сприймається слухачами. За роки творчої діяльності завжди була у пошуках нового і цікавого. Музика - це її життя. ЇЇ гасло:»Справжній співак – співає душею».  

Руслана Шацька і сама лауреат та дипломант багатьох Всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів,а також солістка народного муніципального естрадно-духового оркестру м.Ковеля. Своїм прикладом керівник дає змогу учням зрозуміти наскільки важлива концертна діяльність в житті людей,а особливо людей наділеними талантами. Без її участі не обійшлись такі конкурси,як «Солом’яний дзвін»,»Буковинський жайвір»,»Кришталевий жайвір»,фестиваль імені Володимира Івасюка,»Червона рута»,»Покори сцену»,»Зимові зустрічи»,а також багаточисленні заходи міста Ковеля та Волинської області. Вона також приймала активну участь у житті Майдану в лютому 2014 року. Люди міста та колеги знають її,як завзяту,працьовиту,талановиту  і творчу людину,як аматора народної сцени,за що вона і отримала подяку від міського голови.

Керуючи студією естрадного співу "Зорепад", Руслана Миколаївна проявила себе як хороший і талановитий керівник, віддана справі збереження та розвитку культурних надбань нашого народу. До дитячого репертуару завжди вносить цікаві пропозиції та втілює свої задуми в життя. Майже всі міські масові заходи проводяться за участю вихованців студії та особисто керівника, які є окрасою будь-якого концерту. Їх виступи викликають у глядачів багато позитивних емоцій та схвальних відгуків.

Зараз студія естрадного співу "Зорепад" знана в нашому місті і має дуже добрі відгуки від населення  за пропаганду та виконання сучасної і патріотичної пісні.

Переглядів: 2134 | Додав: Ogrewolf | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0